icon-dropdown-arrow
top

Ledige jobs

Vi er altid på udkig efter nye, engagerede medarbejdere. Hvis nogle af disse stillinger interesserer dig, så send os din ansøgning herunder.
Holdet bag ewalds flyt. Flyttemænd i København og Odense

Vil du gerne blive flyttemand hos Ewalds Flyt?

Hvis du har svaret "ja" på spørgsmålet, så er Ewalds Flyt måske det perfekte sted for dig. Vi er et lokalt flyttefirma på Fyn og i Storkøbenhavn, der har specialiseret os i at gøre flytning lettere for vores kunder i hele Danmark.

Vi søger flyttemænd på Fyn og i Storkøbenhavn

Vi søger lige nu flere flyttemænd med erfaring indenfor området eller andre relevante brancher. Dit job vil være at hjælpe os med at flytte vores kunders møbler og andet indbo. Vi flytter alt fra mindre lejligheder til store erhvervslokaler, så du kommer til at se lidt af hvert.

Hos Ewalds Flyt er kundeservice vores topprioritet. Derfor skal du være i stand til at levere et højt service niveau og altid være smilende og glad.
Du skal være i stand til at løfte tunge løft op til 30 kg og så lover vi at du kan spare dit fitnessmedlemskab væk.

Vi har rigtig travlt lige nu, så vi tilbyder fleksible arbejdstider - vi vil arbejde så meget som muligt efter din tidsplan, samtidig med at vi stadig opretholder vores høje servicekvalitet. Vi leder efter en person, der er begejstret for at hjælpe folk med at flytte deres ting, så hvis dette lyder som noget, du kunne være interesseret i at gøre, så send dit CV og din ansøgning herunder.

Tal med os før du ansøger

Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.
spining-loader

Search for something