Bestil et gratis og uforpligtende tilbud fra vores flyttespecialister.

Ofte stillede spørgsmål før booking af flytning

1
Flytter I i hele Danmark?

Vi har kontorer i København og i Odense, hvilket betyder at de fleste flytninger typisk starter i nærheden. Vi kører i hele landet samt i udlandet, men da være flyttemænd bliver betalt for den tid de sidder i bilen, så vil transporttiden udenfor Odense og Storkøbenhavn blive tillagt den aftalte timepris.

2
Hvad koster en flytning?

Vores priser starter på 1100 kroner i timen for 2 flyttemænd i en 25.m3 flyttebil. Det er altid svært at sige med sikkerhed, hvor langt tid en flytning vil tage, da der er mange ting der spiller ind. Dette kan være hvor stor din lejlighed er, hvor godt dit indbo er pakket, hvilket etage du bor på mm. Du kan finde prisen på vores flyttepakker her eller beregne hvad en flytning cirka vil koste dig her.

3
Hvad koster 2 flyttemænd i 2 timer?

Vores priser for 2 flyttemænd i 2 timer starter på 2200 kr med en 25 m3 flyttebil. Vi tilbyder også en 50 m3 bil, men her anbefaler vi at I hyrer 3 flyttemænd.

4
Flytter i også et flygel? 

Vi elsker udfordringer, specielt hvad angår tunge genstande. Vi kan ikke garantere at vi kan flytte dit flygel, men vi kan love dig at vi gør alt hvad vi kan for at få det til at ske. Tag fat i os, så kan vi rådgive dig i, hvordan du får flyttet dit tunge flygel.

5
Kan I også stå for nedpakning af vores indbo?

Vores professionelle flyttemænd kan pakke hele din lejlighed eller hus ned, hvis du ønsker. De er trænet i at pakke dit indbo sikkert ned og er super effektive. Hvis du derfor ikke gider at bruge tid på at skulle pakke og flytte dit hjem, så klarer vi den. Vi har alle materialer og flyttekasser, så du bare kan læne dig tilbage imens vi klarer det hårde arbejde.

6
Kan vi låne gratis flyttekasser?

Vi tilbyder at låne dig gratis flyttekasser, hvis du flytter med Ewalds. Ønsker du at vi leverer dem før din flytning, så tager vi min. 500 kroner i leveringsgebyr. Hvis du ønsker at vi står for nedpakning af dit indbo, så tager vi dem med, når vi ankommer til din adresse.