Din flyttepartner gennem livets store begivenheder

Familieejet flyttefirma med mange års erfaring. Din flytning er vores første prioritet, så du kan fokusere på andre vigtigere ting i livet.
Header imageArrow

Hvem er vi?

Vi er et team af passionerede mennesker, der respekterer privilegiet i at bevæge vores kunder igennem livets vigtige begivenheder. Vi har set alt - nye spædbørn, unge par, studerende, pensionister, udlandsflytninger og tømning af dødsbo. Uanset livsbegivenhed, så er vi her for at hjælpe dig med at komme videre.

Vi forsøger at udfordre den traditionelle flyttebranche med vores fokus på den digitale oplevelse og vores autentiske kundeservice og erfaring. 

Hvor befinder vi os?

Vi har kontorer i København og Odense, hvilket gør os i stand til at være behjælpelige i alle dele af Danmark. Vi tilbyder endda også flytninger udenfor landets grænser. Du kan blandt andet bruge os til:
Hvis du skal flytte hjemmefra
Flytte sammen med kæresten
Flytte fra Jylland til Sjælland
Skal tømme et dødsbo
Skal flytte enkelte møbler
Flytning af din virksomhed til nye større kontorer
Flytninger i København og Odense
Firmaflytninger
Faste logistik samarbejder, hvor vi står for transporten i din virkomshed
og meget meget mere.

Pålidelighed, kvalitet og service

Hos os får du præcis den trygge og stabile flytning, du ønsker og søger. Vi ved, at flytte er en af de mest stressede ting i livet. Vi er et af Danmarks dygtigste flyttefirmaer, og det er vores overbevisning at når du booker os, samt giver os ansvaret for din flytning, bliver alle vores aftaler overholdt.

Vi henter, indpakker og afleverer dit indbo til tiden og passer rigtig godt på det i mellemtiden – så din flytning bliver en af vores gode oplevelser. Fra start til slut. Skulle uheldet være ude, er vi selvfølgelig fuldt forsikret igennem TRYG. Så dine ting er sikret i vores hænder. Vores kerneværdier er troværdighed, kvalitet for pengene, service.

Se hvad vores kunder siger

Vi kan hjælpe dig med det hele

flyttemænd ved flyttebil

Privatflytning og erhvervsflytning

Vi kan tilbyde dig eller din virksomhed en effektiv og problemfri flytning, uanset om du flytter længere ned af gaden eller til et andet land. Kun fantasien sætter grænser.
flyttemand med kasser

Opmagasinering i kort eller lang tid

Er du i mellem to boliger, så tilbyder vi at opbevare dit indbo til din nye bolig er klar til indflytning. Hvis du ikke har plads til større genstande eller af anden årsag ikke vil have det med, så kan vi opbevare det for dig.
nedpakning af indbo

Nedpakning af indbo i flyttekasser

Magter du ikke at skulle pakke hele din bolig ned i flyttekasser eller har du tidligere oplevet af dine ting går i stykker under transporten? Lad os pakke dine ting ned, så sikrer du at dine ting kommet sikkert frem.

Bliv ringet op af en af vores specialister

Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.