spining-loader

Hvad koster det at flytte? Prøv vores prisberegner

Det kan være svært at finde priser på flyttefirmaer. Vi har derfor gjort det nemt for dig, at finde frem til hvor meget en privatflytning vil koste med vores nye flytteberegner.

Søger du priser på flyttefirmaer i København eller Odense?

Med vores flytteberegner, kan du nemt beregne hvor meget det vil koste dig at hyre et flyttefirma til din næste flytteopgave. Beregneren henvender sig til dig, som leder efter priser på privatflytning eller erhvervsflytning.

Indtast hvor stor en flyttebil du ønsker, antal flyttemænd og hvor mange timer du forventer at din flytning vil tage, og du vil få en estimeret pris på din flytning. Vi gør dig opmærksom på at det er billigere at flytte på hverdage, da du kan spare weekend- og helligdagstillæget.

Din flytning start først når vi er på din adresse, og slutter når vi har tømt flyttebilen på din nye adresse. Du skal derfor tilføje transporttiden mellem dine to adresser.

Efter endt beregning, kan du nemt bestille et uforpligtende tilbud og vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer. Vores professionelle flyttemænd vil derefter sørge for, at gøre din næste flytning for en leg, så du kan fokusere på dit nye hjem og alt det andet praktiske, som er forbundet med en flytning.

Få konkurrencedygtige flyttefirma priser til din næste flytning!

Vores flyttefirma tilbyder konkurrencedygtige priser inden for flytninger. Vi forstår vigtigheden af pris, når du vælger et flyttefirma, og vi stræber efter at give den bedste værdi for dine penge. Med vores gennemsigtige og fair prissætning kan du være sikker på, at du kun betaler for den nødvendige tid og ressourcer til din flytning. Uanset om det er en lille eller stor flytning, kan vores erfarne team af flyttemænd sikre en problemfri og effektiv flytteproces. Kontakt os i dag for et skræddersyet tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Vi er her for at gøre din flytning så nem og overkommelig som muligt.

Forbehold:
Beregningen er vejledende, det vil sige den giver dig et overslag på, hvad din flytning cirka vil koste dig. Viser det sig at flytningen tager længere tid end beregnet, vil den ekstra tid blive pålagt fakturaen til de normale timepriser. Det samme gælder enhver form for ekstraydelser, som ikke er en del af beregningen.

Hvis du er i tvivl, så er du mere end velkommen til at kontakte vores flyttespecialister og de vil hjælpe dig igennem.

"Smilende, servicemindede flyttemænd. Har haft fornøjelse af dette firma og kan meget VARMT anbefale dem til alle der står med en større eller mindre flytteopgave i København. Det vil du ikke komme til at fortryde. Og til en konkurrencedygtig pris."
anbefalingsstjerne ewalds flyt. Vi har 4,8 rating ud af 5 hos Trustpilotanbefalingsstjerne ewalds flyt. Vi har 4,8 rating ud af 5 hos Trustpilotanbefalingsstjerne ewalds flyt. Vi har 4,8 rating ud af 5 hos Trustpilotstjerne ikonanbefalingsstjerne ewalds flyt. Vi har 4,8 rating ud af 5 hos Trustpilot
– LARS, KUNDE

3 tips til en effektiv flytning og billig flytning

Store biler, betyder færre ture

flyttebil-ikon
Det kan være en god ide at vælge en større bil til din næste flytning. Derved sikrer man nemlig at der er plads til hele indboet, så man ikke skal køre flere gange. Det er nemlig billigere at vælge en større bil, end at køre frem og tilbage mellem boligerne.

Flere flyttemænd kan spare tid

træt-flyttemand-ikon
Man kan spare meget tid på en flytning ved at hyre flere flyttemænd. Derved kan de hurtigere løbe op/ned af trapperne, samtidigt med bilen bliver sikkert pakket. Dette kan betyde at du både sparer tid og penge.

Strukturér din nedpakning

flyttekasser
De fleste flytteskader sker, når dit indbo bliver pakket dårligt ned i flyttekasserne. Start derfor tidligt og vær omhyggeligt når du pakker skrøbelige ting ned. Husk altid mærkning på dine kasser for at gøre udpakningen nem.

Bliv ringet op af en af vores specialister

Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.