Firmaflytning i København og Odense

Hvis din virksomhed skal flytte til nye lokaler, er du kommet til det rette sted. Hos Ewalds Flyt er vi specialiseret i firmaflytning i både København og Odense, så du kan slippe for stressen ved at skulle flytte til nye kontorer.

Professionel firmaflytning uden stress

Vi ved, at en flytning kan være en stressende situation - uanset om det er en privatflytning eller en firmaflytning. Men heldigvis kan vi hos Ewalds Flyt hjælpe dig med begge dele. Vi har stor erfaring inden for firmaflytninger og kan hjælpe dig med alt fra planlægning til nedpakning, flytning og opsætning. Vi tager os af alt det praktiske, så du kan fokusere på din virksomhed.

Vi er professionelle og har styr på både nedpakning, flytning og opsætning af kontorer. Vi passer godt på dine ting, så de når frem til dit nye kontor i ét stykke. Vi er også eksperter i at nedtage og opkoble IT på arbejdsstationer, så du kan trygt overlade elektronikken til os under firmaflytningen.

Sikre firmaflytninger

Hos Ewalds Flyt har vi gennem årene flyttet mange virksomheder, og vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, der er sikkert, effektivt og hurtigt for vores kunder. Vi ved, at dine kontormøbler, IT-udstyr og andre ejendele har stor værdi, og derfor passer vi godt på dem under hele flytningen.

Uanset om du er en lille enkeltmandsvirksomhed eller har 500 medarbejdere, sørger vi for, at firmaflytningen foregår under trygge forhold. Vi vil i planlægningen af flytningen komme med den sikreste og mest effektive løsning. På den måde kan du fokusere på din virksomhed, og vi kan gøre det, vi er gode til - nemlig firmaflytninger.

Fleksible firmaflytninger

Vi ved, at firmaflytninger kan være krævende og kræve en vis fleksibilitet. Derfor tilbyder vi også firmaflytninger uden for normale arbejdstider, så du kan undgå at skulle sende dine medarbejdere hjem i længere tid end nødvendigt. Vi kan også klare flytninger i weekenden, hvis det passer bedst for din virksomhed.

Fra firmaflytninger til lagerflytninger

Når det kommer til erhvervsflytninger, er der ikke den opgave, vi ikke kan klare hos Ewalds Flyt. Vi kan håndtere alle opgaver, lige fra tunge løft af kontorborde og arkivskabe til flytning af hele afdelinger. Vi kan også tage os af nedtagning og opkobling af IT. Fra planlægning til slut

Bliv ringet op af en af vores specialister

Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.