Kontorflytning i København og Odense

Skal din virksomhed flytte til nye kontorer? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Ewalds Flyt tilbyder vi nemlig kontorflytninger i både Odense og Storkøbenhavn, så du slipper for al stressen forbundet med at flytte til nye lokaler.

Slip for stress og jag med en professionel kontorflytning

De fleste, der har prøvet at flytte, kan nikke genkendende til, at det kan være en stressende og hektisk situation. Dette gælder, uanset om der er tale om en privatflytning eller en kontorflytning. Heldigvis kan vi hjælpe dig med begge dele hos Ewalds Flyt. Vi har stor erfaring inden for alle former for kontorflytninger, og vi kan hjælpe dig fra start til slut. Vi kan hjælpe dig med selve planlægningen, nedpakningen, opsætningen og alt derimellem. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille.

Vi er yderst professionelle, og vi har fuldt styr på både nedpakningen, flytningen og opsætningen af kontorer. Vi passer godt på dine ting, så de når frem til dit nye kontor i ét stykke. Vi ved nemlig, at computere, borde, stole, kaffemaskiner og meget mere har stor værdi, og derfor er vi naturligvis altid forsigtige, når vi arbejder med dine ejendele. Vi er desuden eksperter i at nedtage og opkoble IT på arbejdsstationer, så du kan trygt overlade elektronikken til os under kontorflytningen.

Kontorflytninger under trygge forhold

Du foretager givetvis kun sjældent en kontorflytning - for os er det en del af vores dagligdag. Vi har gennem årene flyttet rigtigt mange firmaer, og vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, der både er trygt, effektivt og hurtigt for vores kunder. Hvis du står overfor en større kontorflytning, møder vi talstærkt op, så arbejdet kan klares så hurtigt som muligt.

Vi er altid omhyggelige med vores arbejde, og derfor kan du have ro i maven, når du vælger os som samarbejdspartner. Uanset om du er en lille enkeltmandsvirksomhed, der skal flytte, eller du har 50 medarbejdere, sørger vi for, at flytningen foregår under trygge forhold. Vi vil i planlægningen af flytningen komme med den sikreste og mest effektive løsning. På den måde kan du fokusere 100 procent på din virksomhed, og vi kan gøre det, vi er gode til - nemlig firmaflytninger.

Fleksible kontorflytninger

Vi ved, at en kontorflytning ofte er en krævende opgave, der kræver planlægning og en vis fleksibilitet. For mange er det eksempelvis ikke muligt at klare hele firmaflytningen i de normale 8-16 arbejdstider. Derfor tilbyder vi naturligvis kontorflytninger uden for disse tider, så du ikke behøver at lukke din virksomhed eller sende dine medarbejdere hjem i længere tid end højst nødvendigt. Så har du brug for, at flytningen foregår i weekenden, kan vi sagtens klare det.

Fra kontorflytninger til lagerflytninger

Når det kommer til erhvervsflytninger, er der ikke den opgave, vi ikke kan klare hos Ewalds Flyt. Vi kan håndtere alleopgaver, såsom:

  • Tunge luft af kontorborde, arkivskabe og lignende
  • Flyt af hele afdelinger
  • Nedtagning og opkobling af IT

Vi ved, at tryghed, effektivitet og fleksibilitet er nøgleordene, når det kommer til enhver type flytning, hvis den skal blive vellykket. Og det er lige præcis, hvad du får med os. Vi tilbyder nemlig kompetente og sikre kontorflytninger i København og Odense.

Det kan være en kompliceret opgave at skulle have hele firmaet pakket ned, men når du vælger at samarbejde med os, skal du slet ikke bekymre dig om dette. Du skal bare fragte dig selv til det nye kontor - vi tager os af, at resten af kontoret når sikkert frem til det nye hjem. Flytningen tilrettelægges naturligvis i tæt dialog med dig, så kontorflytninger er så gnidningsfri som overhovedet muligt.

Fra planlægning til slutrengøring - Ewalds Flyt er med dit firma hele vejen

Ewalds Flyt er et professionelt, sikkert og billigt flyttefirma i København og Odense, og vi vil med glæde hjælpe dig med din kontorflytning. Vi tilbyder en lang række ydelser, såsom:

  • Tunge løft, såsom arkivskabe og kontorborde
  • Flytning fra A til B
  •  Nedpakning og udpakning af helekontoret
  • Nedtagning og opkobling af IT
  • Flytning til og fra udlandet

Hvis du ikke lige ser, hvad du søger på denneliste, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi kan helt sikkert ogsåhjælpe dig med din kontorflytning.

Ewalds Flyt - dit flyttefirma i København og Odense

Ewalds Flyt er et familieejet flyttefirma, der primært flytter både for erhverv og private i København og Odense. Din kontorflytning er altid vores førsteprioritet, og vi sætter en ære i at gøre din firmaflytning så effektiv, tryg og gnidningsfri som muligt. Vi har flyttet alt fra små kontorer til store virksomheder, og vi glæder os til også at flytte dit kontor.

Når du vælger os som samarbejdspartner, vil du opleve autentisk kundeservice, hvor vi har dig i centrum. Vi er et af Danmarks bedste flyttefirmaer, så du kan trygt og roligt overlade din kontorflytning til os.

Bliv ringet op af en af vores specialister

Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.