Flyttefirma i København og omegn

Står du og mangler et par flyttemænd i København og omegn? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Ewalds Flyt tilbyder vi nemlig både privatflytninger og erhvervsflytninger i Storkøbenhavn.

Professionelle flytninger til både privat og erhverv

Ewalds Flyt er et flyttefirma i København med mange års erfaring. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med din flytning, så det er så nemt, bekvemt og hurtigt for dig som muligt. Vi tilbyder både privatflytninger og erhvervsflytninger, så uanset om du skal flytte i en ny bolig i København, dit kontor skal flyttes i nye lokaler, eller du blot skal have flyttet et par enkelte møbler, står vi klar til at hjælpe dig. Ingen opgave er for stor eller for lille for vores erfarne flyttemænd. Du kan bare spørge vores mange tilfredse kunder.

Vi har mange års erfaring indenfor flyttebranchen, og vi har den nødvendige ekspertise til at sikre, at dine ejendele kommer frem til deres nye destination i god behold. Skulle uheldet være ude, er vi naturligvis fuldt forsikret efter branchens standarder, og vi tør godt stå til ansvar for vores fejl.

Vi dækker det meste af Storkøbenhavn

Hos Ewalds Flyt synes vi, at det skal være så nemt som muligt at flytte. Derfor tilbyder vi naturligvis flytninger til både private og erhverv i det meste af Storkøbenhavn. Vi er pjattede med at hjælpe andre med at flytte, uanset om du skal flytte i en ny lejlighed, din virksomhed skal have flyttet kontorer, eller du skal flytte i dit første hus. Ewalds Flyt tilbyder blandt flytninger følgende steder i Storkøbenhavn:

  • København K (Indre by)
  • Vesterbro
  • Albertslund
  • Ballerup
  • Frederiksberg
  • Gentofte
  • Nørrebro
  • Amager
  • Vanløse
  • Hvidovre
… Og mange andre bydele og kommuner i Storkøbenhavn.
copenhagen

Du kan roligt regne med, at vi mere eller mindre dækker hele Storkøbenhavn. Hvis du ikke ser din bydel eller din kommune på ovenstående liste, så frygt ej. Ovenstående liste er nemlig ikke udtømmende, så vi kan med al sandsynlighed også flytte i din kommune eller bydel. Hvis du er i tvivl, om vi flytter der, hvor du bor eller skal flytte hen, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Få en rolig flytning med dit flyttefirma i København

Som flyttefirma i København ved vi godt, hvor stressende en flytning kan være. Hvad skal med videre? Hvad skal en tur på genbrugsstationen? Hvordan pakker man bedst sine flyttekasser? Uanset om du skal flytte hjemmet eller kontoret, er det altså bare et stort projekt. Hos Ewalds Flyt vil vi gerne hjælpe med at gøre din flytning i København mindre stressende.

Vores flyttefirma i København er specialister i flytninger, og vi har efterhånden set det hele. Dette betyder, at vi kan håndtere uventede forhindringer på både en professionel og høflig måde og hjælpe dig med at finde en løsning. Så lad bare dit flyttefirma i København tage sig af det hårde arbejde, så du i stedet kan koncentrere dig om andre ting.

Billigt flyttefirma i København

Hos Ewalds Flyt tilbyder vi professionelle flyttetjenester til skarpe priser. Vi hjælper dig med at flytte nemt, hurtigt og til tiden, uanset hvor i København du skal flytte hen, og hvor meget der skal flyttes. Vi er ved din side helt fra start til slut, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi håndterer alle dine ejendele, som var de vores egne. Du skal blot bestille et tilbud fra dit flyttefirma i København - vi skal nok sørge for, at du får den bedste pris uden skjulte gebyrer.

Vores priser

Vi har gjort det nemt at vælge mellem vores forskellige pakker.

Den populære

2 flyttemænd 1 flyttebil for ewaldsflyt
1100 kr. i timen
550 kr. per påbegyndte 1/2 time
Book en flytning
checkmark ikon
2 flyttemænd
checkmark ikon
25 m3 flyttevogn
checkmark ikon
Inklusiv forsikring
checkmark ikon
Inklusiv moms

Den hurtige

3 flyttemænd 1 flyttebil for ewaldsflyt
1500 kr. i timen
750 kr. per påbegyndte 1/2 time
Book en flytning
checkmark ikon
3 flyttemænd
checkmark ikon
25 m3 flyttevogn
checkmark ikon
Inklusiv forsikring
checkmark ikon
Inklusiv moms

Den store

stor flyttebil med 3 mænd
1800 kr. i timen
900 kr. per påbegyndt 1/2 time
Book en flytning
checkmark ikon
3 flyttemænd
checkmark ikon
50 m3 flyttevogn
checkmark ikon
Inklusiv forsikring
checkmark ikon
Inklusiv moms
Minimums booking på 2 timer for flytningen. Herefter afregnes per påbegyndte halve time.

Ovenstående timepriser kan tillægges følgende

Køb af flyttekasser
35 kroner per flyttekasse (gratis leje ved totalflytning)
Gebyr for tungeløft
500 kroner per genstand over 90 kg.
Gebyr for bortskaffelse af affald/emballage
Minimum 500 kroner
Slutrengøring ved fraflytning
Kontakt os og hør nærmere
Tillæg efter klokken 16:00
20% tillægges timeprisen
Tillæg efter klokken 19:00
50% tillægges timeprisen
Weekendstillæg
20% tillægges timeprisen eller fastprisen
Broafgift ved kørsel mellem Sjælland og Fyn
750-1500 kr. per flytning
Kørsel udenfor Storkøbenhavn
Her starter timeprisen, når grænsen til Storkøbenhavn krydses
nedpakning-og-flytning-af-køkken

Fra opbevaring til slutrengøring - Ewalds er med hele vejen

Ewalds Flyt er et professionelt og billigt flyttefirma i København, der står klar til at hjælpe dig med både din privatflytning og din erhvervsflytning. Vi tilbyder en lang række flytteservices, så din flytning går så glat som muligt. Vi tilbyder blandt andet ydelser, såsom:
• Flytning fra A til B
• Tunge løft såsom klaver
• Flytning til og fra udland
• Flytning af enkelt møbler
• Køb eller leje af materiale
• Opbevaring af indbo
• Nedpakning og udpakning
• Tømning af dødsbo
• Totalflytning
• Slutrengøring
Hvis du ikke kan finde, det du er på udkig efter, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med din flytning i København.
"Smilende, servicemindede flyttemænd. Har haft fornøjelse af dette firma og kan meget VARMT anbefale dem til alle der står med en større eller mindre flytteopgave i København. Det vil du ikke komme til at fortryde. Og til en konkurrencedygtig pris."
anbefalingsstjerne ewalds flyt. Vi har 4,8 rating ud af 5 hos Trustpilotanbefalingsstjerne ewalds flyt. Vi har 4,8 rating ud af 5 hos Trustpilotanbefalingsstjerne ewalds flyt. Vi har 4,8 rating ud af 5 hos Trustpilotstjerne ikonanbefalingsstjerne ewalds flyt. Vi har 4,8 rating ud af 5 hos Trustpilot
– LARS, KUNDE

Ewalds Flyt - dit flyttefirma i København

Ewalds Flyt er et familieejet flyttefirma i København. Din flytning er altid vores første prioritet, og vi sætter en stor ære i at hjælpe dig med at gøre din flytning nem, hurtig og gnidningsfri. Vi har hjulpet alle lige fra studerende til par, der skal flytte sammen, til virksomheder der skal have nye kontorer, til virksomheder der skal have transporteret affald på lossepladsen på et fast tidspunkt. Uanset hvad lejligheden er, kan vi hjælpe dig. Skal du for eksempel bruge 2 flyttemænd i 2 timer, så starter prisen på 2200 kr.

Hos Ewalds Flyt til du opleve en autentisk kundeservice, hvor vi har dig som kunde i centrum. Vi er et af Danmarks bedste flyttefirmaer, så du kan trygt overlade din flytning til os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en flytning?

fold out faq accordion

Prisen på en flytning hos Ewalds Flyt beregnes ud fra en timepris. Vores priser starter fra 1100 kroner i timen for 2 flyttemænd i 1 flyttebil og hertil tillægges ekstra ydelser, efter dit ønske.

Foregår din flytning i Storkøbenhavn eller Odense, så starter vi timeprisen fra vi er på din adresse. Hvis din flytning starter udenfor Storkøbenhavn eller Odense, så starter timeprisen fra vi forlader Storkøbenhavn/Odense.

Vi har lavet en prisberegner, så du nemt kan beregne et estimat på, hvad din flytning vil koste.
Prøv vores flytteprisberegner her

Hvilke tjenester tilbyder I?

fold out faq accordion

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder
- flytning
- transport
- storskraldsafhentning
- mandskabsudlejning
- ned- og udpakning
- opbevaring
- handyman-opgaver
- lift opgaver
- salg og udlejning af flyttekasser og pakkematerialer  
- tømning af konkurs- og dødsboer

Hvad er inkluderet i prisen?

fold out faq accordion

Alle vores pakker inkluderer flytning, kørsel til og fra din adresser i Storkøbenhavn og Odense, indpakning, parkering og forsikring.

Hvad er IKKE inkluderet i prisen?

fold out faq accordion

Skal du f.eks. flytte fra København til Aarhus, så skal du selv betale for broafgifter og kørsel til og fra Aarhus. Da vi har kontorer i København og Odense, så vil der være et kørseltillæg for flytninger udenfor Storkøbenhavn og Odense. Kørselstillæg betyder at vi starter vores timepris, når grænsen til Storkøbenhavn/Odense krydses.

Vi tager ydermere et gebyr for genstande der vejer over 90 kg, for bortskaffelse af affald og et gebyr på 20% ved flytning efter klokken 18 og i weekender.

Er der nogen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger?

fold out faq accordion

Nej, vi har ingen skjulte tillæg eller gebyrer. Dog er der tillæg ved tungløft, broovergang og kørsel uden for Odense og Storkøbenhavn, som er tydeligt beskrevet på vores hjemmeside.

Hvordan sikrer I sikkerheden for mine ejendele under flytningen?

fold out faq accordion

Vores erfarne flyttemænd sørger altid for at pakke møbler og andre genstande forsvarligt ind i fx flyttetæpper, før de bliver læsset på bilen. Vi er også forsikrede under DMF lignende vilkår, hvilket sikrer dig i tilfælde af uheld eller skader. Læs mere om

Hvilken type forsikring tilbyder I?

fold out faq accordion

Vi er forsikret under DMF lignende vilkår, som dækker eventuelle skader eller uheld under flytningen. Du kan læse mere om vores forsikringsdækning på vores hjemmeside.

Hvad er din afbestillingspolitik?

fold out faq accordion

Ligesom DMF anviser:
Aftaler om Flytteopgaver er bindende for både Firmaet og Kunden fra indgåelsestidspunktet. Kunden bevarer sin lovbestemte Fortrydelsesret.

Ønsker Kunden at afbestille Flytteopgaver kan dette alene ske mod betaling efter nedenstående tabel.

-
Mere end 30 dage før tidspunktet for opgavers påbegyndelse 10 % af den totale aftalte pris.
- Mellem 30 og 14 dage før tidspunktet for opgavers påbegyndelse 20 % af den totale aftalte pris.
- Mindre end 14 dage før tidspunktet for opgavers påbegyndelse 30 % af den totale aftalte pris.

Hvad skal man huske, når man skal flytte?

fold out faq accordion

Før din flytning, bør du gennemføre vigtige opgaver, såsom at informere Folkeregistret om din nye adresse, opdatere dine forsyningsvirksomheder og kontakte dit forsikringsselskab. Du bør også overveje at afmelde medlemskaber, fritidsaktiviteter og abonnementer samt sikre, at du har tilstrækkeligt med flyttekasser og bobleplast. Endelig bør du i god tid kontakte et flyttefirma og bestille en flytning for at lette byrden af selve flytningen.

Læs vores huskeliste til flytning, hvor vi går igennem alle de ting du skal gøre, når du skal flytte.

Hvilke betalingsmetoder accepterer i?

fold out faq accordion

Vi accepterer en bred vifte af betalingsmetoder, inklusiv Visa, Mastercard, Maestro, Dankort, Apple Pay og Google Pay. Vi bestræber os på at gøre det så nemt som muligt for dig at foretage betalinger hos os, uanset hvilken metode du foretrækker.

Ønsker du at foretage en straksoverførsel eller betale kontant, så bedes du gøre opmærksom på det inden flytningens start.

Bliv ringet op af en af vores specialister

Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.