Tømning og rydning af dødsbo

Rydning af dødsbo er for de fleste en svær og uoverskuelig opgave, der desværre skal løses, mens man står midt i sorgen. Hvis du har mistet en, du holder af, og du er ansvarlig for rydning af dødsboet, kan Ewalds Flyt hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at rydde dødsbo, og vi hjælper dig med at gøre en svær og uoverskuelig situation en smule mere overskuelig. Vi efterlader altid dødsboet pænt.

Hvad er et dødsbo?

Et dødsbo er det, en person efterlader sig, når han eller hun dør. Et dødsbo inkluderer samtlige ejendele og hele formuen, der eksempelvis kan bestå af:

 • Hus
 • Bøger
 • TV
 • Bil
 • Sommerhus
 • Møbler

Dødsboet inkluderer sågar afdødes tandbørste. Listen kan altså være rigtig lang, og det er i langt de fleste tilfælde de pårørende, der skal afgøre, hvad der skal ske med alle disse ting. For langt de fleste er det en svær, uoverskuelig, uvant og emotionel opgave, som de færreste har lyst til at skulle håndtere midt i sorgen. Netop derfor tilbyder vi vores hjælp hos Ewalds Flyt. Vi klarer rydningen af dødsboet sikkert, effektivt og naturligvis med stor respekt for både afdøde og de pårørende.

Tryg og sikker rydning af dødsbo

Vi har fuld forståelse for, at en rydning af et dødsbo for langt de fleste er en følelsesmæssigt svær opgave. Derfor sætter vi også en stor ære i at kunne tilbyde en tryg og sikker rydning af dødsboet, der foregår så gnidningsfrit som overhovedet muligt for dig. Vi er altid omhyggelige med vores arbejde, og du kan derfor have ro i maven, når du vælger at samarbejde med os. Vi sikrer, at rydningen foregår under trygge forhold. Derudover sikrer vi selvfølgelig, at rydningen foregår så effektivt som muligt. På den måde kan du fokusere på din sorg og andre ting i forbindelse med dødsfaldet.

Fra tømning til opmagasinering

Hos Ewalds Flyt kan vi klare alt i forbindelse med rydningen af et dødsbo. Vi kan blandt andet stå for:

 • Selve rydningen af dødsboet, inklusiv gardiner, møbler, gulvtæpper og mere
 • Opmagasinering af inventar
 • Køre eventuel inventar på genbrugsstationen
 • Rengøring af dødsbo

I de fleste tilfælde sker rydningen af dødsboet, når de pårørende har været og hente alle ejendele, der har affektionsværdi. På den måde er vi helt sikre på, at intet ryger det forkerte sted hen. Der er dog situationer, hvor de pårørende ikke har overskud eller energi til hverken at hente ting af affektion eller til at rydde dødsboet - så klarer vi gerne begge dele. Der er naturligvis også situationer, hvor pårørende ikke har ting, der først skal hentes.

Derudover kan vi stå for slutrengøringen af dødsboet, så huset, lejligheden eller sommerhuset eksempelvis er klar til salg. Dette er for mange en stor hjælp, da det er en mindre opgave at skulle klare i en allerede svær situation. Se vores priser her.

Fra plejehjem til sommerhuse

Hos Ewalds Flyt er ingen opgave for stor eller for lille. Derfor tilbyder vi også rydning af alle slags dødsboer. Vi tilbyder blandt andet rydning af:

 • Plejehjem
 • Plejebolig
 • Ældrebolig
 • Huse
 • Sommerhuse

Uanset hvilket slags dødsbo, det drejer sig om, kan vi sikkert hjælpe dig. Hvis du er i tvivl om, vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tryg, dygtig og billig rydning af dødsbo

Hos Ewalds Flyt kan du være sikker på, at rydningen af dødsboet foregår på en tryg og kompetent måde og til priser, hvor alle kan være med. Vi forsøger altid at opfylde vores kunders ønsker, og vi håndterer inventaret med respekt og omhyggelighed. Vi sætter en ære i at tilbyde priser, der er fordelagtige, samtidig med at vi tilbyder en tryg og kompetent service. Derudover er vi fleksible med vores tid, og vi kan i langt de fleste tilfælde rykke ud på kort tid, så du kan få ryddet dødsboet så hurtigt som muligt - vi ved nemlig godt, at det ikke er en situation, der kan vente i flere uger.

Ewalds Flyt - dit flyttefirma iKøbenhavn og Odense

Ewalds Flyt er et familieejet flyttefirma, der primært tilbyder ydelser i København og Odense. Vi har stor erfaring med rydning af dødsboer og flytninger for både private og erhverv. Din flytning er altid vores førsteprioritet, og vi sætter en ære i, at din flytning foregår på en tryg, kompetent og gnidningsfri måde, der gør dit liv en smule lettere. Her er ingen opgave for lille eller stor, og vi har hjulpet utallige personer og virksomheder med både flytninger og rydning af dødsbo.

Når du vælger Ewalds Flyt som samarbejdspartner, vil du blive mødt af en tryg og autentisk kundeservice, hvor vi har dig og dine ønsker i centrum. Vi er blandt Danmarks bedste flyttefirmaer, så du kan med ro i maven overlade rydningen af dit dødsbo til os. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Bliv ringet op af en af vores specialister

Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.