Flyttefirma i Odense og omegn

Skal du bruge en hånd med din flytning i Odense eller et andet sted på Fyn? Så er du heldigvis landet det rigtige sted. Ewalds Flyt er nemlig et flyttefirma i Odense. Vi kan hjælpe dig med både privatflytningen og erhvervsflytningen, og vi lover dig, at du får en suveræn service fra start til slut.

Flytning i Odense og omegn

Står du dybt begravet i flyttekasser? Uanset om du skal flytte til Odense, du skal flytte fra byen, eller du skal flytte til en ny bolig i H.C. Andersens barndomsby, står vi klar til at give en hånd med. Odense er en fantastisk by, så vi synes selvfølgelig, at det er skønt, når der er nogle, der har lyst til at flytte til byen.

Som flyttefirma i Odense har vi efterhånden set lidt af hvert, og vi ved, hvor hektisk, stressende og besværlig en flytning kan være. Hvad skal med videre? Hvad skal en tur på lossepladsen eller gives til genbrug? Hvordan pakker du din kostbare service, så alle tallerkner når uskadt frem? Ak ja, en flytning kan virkelig være et uoverskueligt og stressende projekt. Derfor vil vi som flyttefirma i Odense rigtig gerne hjælpe dig. Hos Ewalds Flyt kan vi nemt, hurtigt og gnidningsfrit klare hele din flytning, uanset om du har brug for hjælp til en privatflytning eller en erhvervsflytning.

Vi dækker det meste af Fyn

Hos Ewalds Flyt synes vi, at det skal være så nemt som muligt at flytte. Derfor tilbyder vi naturligvis flytninger til både private og erhverv på det meste af Fyn*. Vi elsker at hjælpe andre med at flytte, uanset om du skal flytte sammen med kæresten, din virksomhed skal flytte i nye kontorer, eller du skal flytte i dit første hus med familien. Ewalds Flyt tilbyder blandt andet flytninger følgende steder på Fyn:

  • Odense
  • Svendborg
  • Assens
  • Nyborg
  • Middelfart
  • Faaborg
  • Kerteminde
  • Ringe
… Og mange andre byer på Fyn

Du kan roligt regne med, at vi mere eller mindre dækker hele Fyn. Hvis du ikke lige ser din by på ovenstående liste, så betyder det ikke, at vi ikke kan hjælpe dig med din flytning. Ovenstående liste er ikke udtømmende, så uanset hvor du bor, kan vi med al sandsynlighed give en hånd med, når du skal flytte. Hvis du er i tvivl, om vi kan flytte for dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi sikrer, at dine ejendele kommer sikkert frem

Som flyttefirma i Odense er vi klar over, at det kan være lidt grænseoverskridende at skulle overlade dine personlige og værdifulde ejendele til fremmede. Når du vælger Ewalds Flyt, er du sikret, at du får flyttemænd med mange års erfaring, som du trygt kan stole på. Vi sikrer, at dine ejendele kommer sikkert frem til deres nye hjem, og vi behandler naturligvis alle dine ejendele, som var de vores egne. Vi har stor erfaring med at flytte til og fra store byer, såsom Odense, hvor pladsen ofte er trang, og der er meget trafik. Du kan derfor have ro i maven, når vi fragter dine ejendele, så du ikke skal bekymre dig om meget andet end indretningen af dit nye hjem.

Skulle uheldet være ude, er vi naturligvis fuldt forsikret efter branchens standarder, og vi tør godt stå til ansvar for vores fejl.

Flyttefirma i Odense med skarpe priser

Hvis vi selv skal sige det, så synes vi, at Ewalds Flyt er et af de bedste flyttefirmaer i Odense og omegn. Hos os får du en formidabel service, godt humør og en professionel flytning, hvor vi håndterer dine ejendele med omhu. Derudover kan du være sikker på, at du altid får de bedste priser hos Ewalds Flyt. Her er der ingen skjulte gebyrer, så der kommer ingen ubehagelige overraskelser senere.

Uanset hvor i Odense, du skal flytte hen, står vi klar til at hjælpe dig med at flytte hurtigt og nemt. Du kan trygt stole på, at vi er ved din side fra start til slut, så du ikke skal bekymre dig om noget. Så bestil blot et tilbud fra dit flyttefirma i Odense - vi lover dig, at vi giver dig de bedste priser uden skjulte gebyrer.

Vores priser

Vi har gjort det nemt at vælge mellem vores forskellige pakker.

Den populære

2 flyttemænd 1 flyttebil for ewaldsflyt
1100 kr. i timen
550 kr. per påbegyndte 1/2 time
Book en flytning
checkmark ikon
2 flyttemænd
checkmark ikon
25 m3 flyttevogn
checkmark ikon
Inklusiv forsikring
checkmark ikon
Inklusiv moms

Den hurtige

3 flyttemænd 1 flyttebil for ewaldsflyt
1500 kr. i timen
750 kr. per påbegyndte 1/2 time
Book en flytning
checkmark ikon
3 flyttemænd
checkmark ikon
25 m3 flyttevogn
checkmark ikon
Inklusiv forsikring
checkmark ikon
Inklusiv moms

Den store

stor flyttebil med 3 mænd
1800 kr. i timen
900 kr. per påbegyndt 1/2 time
Book en flytning
checkmark ikon
3 flyttemænd
checkmark ikon
50 m3 flyttevogn
checkmark ikon
Inklusiv forsikring
checkmark ikon
Inklusiv moms
Minimums booking på 2 timer for flytningen. Herefter afregnes per påbegyndte halve time.

Ovenstående timepriser kan tillægges følgende

Gebyr for tungeløft
Fra 500 kroner per genstand over 90 kg.
Gebyr for bortskaffelse af affald/emballage
Fra 500 kroner
Slutrengøring ved fraflytning
Kontakt os og hør nærmere
Tillæg efter klokken 17:00
25% tillægges timeprisen
Weekendstillæg
25% tillægges timeprisen eller fastprisen
Broafgift ved kørsel mellem Sjælland og Fyn
750-1500 kr. per overgang
Kørsel udenfor Storkøbenhavn
Her starter timeprisen, når grænsen til Storkøbenhavn krydses
Ydelser

Ewalds Flyt klarer alle flytninger i Odense

Hos Ewalds Flyt har vi stor erfaring med alle slags flytninger i Odense og omegn. Vi sørger for, at din flytning bliver en nem, god og ubesværet oplevelse. Vores erfarne og kompetente flyttemænd klarer din flytning hurtigt, nemt og sikkert. Dette gælder både privatflytninger og erhvervsflytninger. Vi står klar til at hjælpe med hele din flytning, uanset hvor stor eller lille den er. Hos Ewalds Flyt er der ingen opgave, der er for lille eller for stor.

Flytning fra A til B

Uanset om du skal flytte ned ad vejen eller over Storebælt, er vi her for at hjælpe dig med at komme fra A til B.

Opbevaring af indbo

Vi opbevarer vores kunders indbo i uopvarmede containere i kort eller lang tid.

Nedpakning og udpakning

Vi er trænede i at pakke flyttekasser, så vi hjælper også vores kunder med at pakke alt ned og udpakke det i deres nye hjem.

Slutrengøring ved udflytning

Vi kan sørge for, at du kan aflevere dit hus eller din lejlighed i den pæneste stand, inden du afleverer nøglerne.

Køb og leje af flyttematerialer

Hvorfor købe 60 flyttekasser, når du kan låne dem gratis hos os? Du betaler kun for den tid, det tager os at levere dem før din flytning og hente dem efter.

Handyman services

Skal du have taget et tv ned fra væggen eller skal din sofa skilles ad, inden den skal ud af døren? Så klarer vi også det.
"Rigtig god flytning med Ewalds som både kunne være med på pris ift konkurrerende tilbud og udførte flytningen til fuld tilfredshed. De var fleksible og løsningsorienterede og bare glade smil hele vejen. Tusind tak 🙏🏼"
anbefalingsstjerne ewalds flyt. Vi har 4,8 rating ud af 5 hos Trustpilotanbefalingsstjerne ewalds flyt. Vi har 4,8 rating ud af 5 hos Trustpilotanbefalingsstjerne ewalds flyt. Vi har 4,8 rating ud af 5 hos Trustpilotanbefalingsstjerne ewalds flyt. Vi har 4,8 rating ud af 5 hos Trustpilotanbefalingsstjerne ewalds flyt. Vi har 4,8 rating ud af 5 hos Trustpilot
– PETRA, KUNDE

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en flytning?

fold out faq accordion

Prisen på en flytning hos Ewalds Flyt beregnes ud fra en timepris. Vores priser starter fra 1100 kroner i timen for 2 flyttemænd i 1 flyttebil og hertil tillægges ekstra ydelser, efter dit ønske.

Foregår din flytning i Storkøbenhavn eller Odense, så starter vi timeprisen fra vi er på din adresse. Hvis din flytning starter udenfor Storkøbenhavn eller Odense, så starter timeprisen fra vi forlader Storkøbenhavn/Odense.

Vi har lavet en prisberegner, så du nemt kan beregne et estimat på, hvad din flytning vil koste.
Prøv vores flytteprisberegner her

Hvilke tjenester tilbyder I?

fold out faq accordion

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder
- flytning
- transport
- storskraldsafhentning
- mandskabsudlejning
- Slutrengøring
- ned- og udpakning
- opbevaring
- handyman-opgaver
- lift opgaver
- salg og udlejning af flyttekasser og pakkematerialer  
- tømning af konkurs- og dødsboer

Hvad er inkluderet i prisen?

fold out faq accordion

Alle vores pakker inkluderer flytning, kørsel til og fra din adresser i Storkøbenhavn og Odense, indpakning, parkering og forsikring.

Hvad er IKKE inkluderet i prisen?

fold out faq accordion

Skal du f.eks. flytte fra København til Aarhus, så skal du selv betale for broafgifter og kørsel til og fra Aarhus. Da vi har kontorer i København og Odense, så vil der være et kørseltillæg for flytninger udenfor Storkøbenhavn og Odense. Kørselstillæg betyder at vi starter vores timepris, når grænsen til Storkøbenhavn/Odense krydses.

Vi tager ydermere et gebyr for genstande der vejer over 90 kg, for bortskaffelse af affald og et gebyr på 25% ved flytning efter klokken 16 og i weekender.

Er der nogen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger?

fold out faq accordion

Nej, vi har ingen skjulte tillæg eller gebyrer. Dog er der tillæg ved tungløft, broovergang og kørsel uden for Odense og Storkøbenhavn, som er tydeligt beskrevet på vores hjemmeside.

Hvordan sikrer I sikkerheden for mine ejendele under flytningen?

fold out faq accordion

Vores erfarne flyttemænd sørger altid for at pakke møbler og andre genstande forsvarligt ind i fx flyttetæpper, før de bliver læsset på bilen. Vi er også forsikrede under DMF lignende vilkår, hvilket sikrer dig i tilfælde af uheld eller skader. Læs mere om

Hvilken type forsikring tilbyder I?

fold out faq accordion

Vi er forsikret under DMF lignende vilkår, som dækker eventuelle skader eller uheld under flytningen. Du kan læse mere om vores forsikringsdækning på vores hjemmeside.

Hvad er din afbestillingspolitik?

fold out faq accordion

Ligesom DMF anviser:
Aftaler om Flytteopgaver er bindende for både Firmaet og Kunden fra indgåelsestidspunktet. Kunden bevarer sin lovbestemte Fortrydelsesret.

Ønsker Kunden at afbestille Flytteopgaver kan dette alene ske mod betaling efter nedenstående tabel.

-
Mere end 30 dage før tidspunktet for opgavers påbegyndelse 10 % af den totale aftalte pris.
- Mellem 30 og 14 dage før tidspunktet for opgavers påbegyndelse 20 % af den totale aftalte pris.
- Mindre end 14 dage før tidspunktet for opgavers påbegyndelse 30 % af den totale aftalte pris.

Hvad skal man huske, når man skal flytte?

fold out faq accordion

Før din flytning, bør du gennemføre vigtige opgaver, såsom at informere Folkeregistret om din nye adresse, opdatere dine forsyningsvirksomheder og kontakte dit forsikringsselskab. Du bør også overveje at afmelde medlemskaber, fritidsaktiviteter og abonnementer samt sikre, at du har tilstrækkeligt med flyttekasser og bobleplast. Endelig bør du i god tid kontakte et flyttefirma og bestille en flytning for at lette byrden af selve flytningen.

Læs vores huskeliste til flytning, hvor vi går igennem alle de ting du skal gøre, når du skal flytte.

Hvilke betalingsmetoder accepterer i?

fold out faq accordion

Vi accepterer en bred vifte af betalingsmetoder, inklusiv Visa, Mastercard, Maestro, Dankort, Apple Pay og Google Pay. Vi bestræber os på at gøre det så nemt som muligt for dig at foretage betalinger hos os, uanset hvilken metode du foretrækker.

Ønsker du at foretage en straksoverførsel eller betale kontant, så bedes du gøre opmærksom på det inden flytningens start.

Bliv ringet op af en af vores specialister

Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.