Persondatapolitik for Ewalds Flyt

Sidst opdateret den 04. marts 2024

Denne privatlivspolitik beskriver politikkerne for Ewalds Flyt ApS, Høje Bøge 7, 2850 Nærum, Danmark, e-mail: web@ewaldsflyt.dk, telefon: 70 60 66 80 vedrørende indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, som vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside (www.ewaldsflyt.dk) ("Tjenesten"). Ved at få adgang til eller bruge Tjenesten giver du dit samtykke til indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Hvis du ikke giver dit samtykke til det samme, bedes du ikke få adgang

Vi kan ændre denne privatlivspolitik til enhver tid uden forudgående varsel til dig og vil offentliggøre den reviderede privatlivspolitik på Tjenesten. Den reviderede politik træder i kraft 180 dage fra, når den reviderede politik er offentliggjort på Tjenesten, og din fortsatte adgang til eller brug af Tjenesten efter denne tid vil udgøre din accept af den reviderede privatlivspolitik. Vi anbefaler derfor, at du periodisk gennemgår denne side.til eller bruge Tjenesten.

Oplysninger, vi indsamler:

Vi vil indsamle og behandle følgende personlige oplysninger om dig:

- Navn
- E-mail
- Adresse
- Telefonnummer

Hvordan vi bruger dine oplysninger:

Vi vil bruge de oplysninger, vi indsamler om dig, til følgende formål:

- Markedsføring/promovering (eg. for at finde nye kunder)
- Indsamling af kunde feedback (eg. for at kunne forbedre vores services)
- Målrettet annoncering (eg. for ikke at ramme de samme mennesker, som allerede har booket)
- Håndtering af kundeordrer (eg. for at kunne kontakte dig og beregne dit tilbud)

Hvis vi ønsker at bruge dine oplysninger til andre formål, vil vi bede om dit samtykke og vil kun bruge dine oplysninger efter at have modtaget dit samtykke og derefter kun til det eller de formål, for hvilke du giver samtykke, medmindre vi er forpligtede til at gøre andet ved lov.

Hvordan vi deler dine oplysninger:
Vi vil ikke overføre dine personlige oplysninger til tredjeparter uden at søge dit samtykke, bortset fra i begrænsede omstændigheder som beskrevet nedenfor:

Annoncetjeneste
Analyser
Dataindsamling & -behandling


Vi kræver, at sådanne tredjeparter kun bruger de personlige oplysninger, vi overfører til dem, til det formål, hvortil det blev overført, og ikke at opbevare det længere end nødvendigt for at opfylde det pågældende formål.


Vi kan også videregive dine personlige oplysninger af følgende årsager: (1) for at overholde gældende lov, forordning, retskendelse eller anden juridisk proces; (2) for at håndhæve dine aftaler med os, herunder denne privatlivspolitik; eller (3) for at reagere på påstande om, at din brug af Tjenesten krænker tredjepartsrettigheder. Hvis Tjenesten eller vores selskab fusioneres eller opkøbes af et andet selskab, vil dine oplysninger være en af de aktiver, der overføres til den nye ejer.

Bevarelse af dine oplysninger:
Vi vil beholde dine personlige oplysninger hos os i 90 dage til 2 år efter brugerkonti forbliver inaktive eller så længe vi har brug for det til at opfylde de formål, hvortil det blev indsamlet som detaljeret i denne privatlivspolitik. Vi kan have brug for at bevare visse oplysninger i længere perioder såsom til registrerings-/rapporteringsformål i overensstemmelse med gældende lov eller af andre legitime årsager som håndhævelse af rettigheder, svindelforebyggelse osv. Residual anonym information og aggregeret information, som hverken identificerer dig (direkte eller indirekte), kan opbevares på ubestemt tid.

Dine rettigheder:
Afhængigt af den gældende lov kan du have ret til at få adgang til og rette eller slette dine persondata eller modtage en kopi af dine persondata, begrænse eller gøre indsigelse mod den aktive behandling af dine data, bede os om at dele (porte) dine personoplysninger til en anden enhed, trække ethvert samtykke tilbage, du har givet os til at behandle dine data, en ret til at indgive en klage til en lovbestemt myndighed og sådanne andre rettigheder, som måtte være relevante i henhold til gældende love. For at udøve disse rettigheder kan du skrive til os på web@ewaldsflyt.dk. Vi vil reagere på din anmodning i overensstemmelse med gældende lov.
Bemærk, at hvis du ikke tillader os at indsamle eller behandle de nødvendige personlige oplysninger eller trækker samtykket tilbage til at behandle det samme til de nødvendige formål, vil du måske ikke være i stand til at få adgang til eller bruge de tjenester, for hvilke dine oplysninger blev søgt.

Cookies osv.
For at lære mere om, hvordan vi bruger disse og dine valg i forhold til disse sporingsteknologier, henvises til vores Cookiepolitik.

Sikkerhed:
Sikkerheden af dine oplysninger er vigtig for os, og vi vil bruge rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller uautoriseret ændring af dine oplysninger under vores kontrol. Givet de iboende risici kan vi dog ikke garantere absolut sikkerhed, og følgelig kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af de oplysninger, du transmitterer til os, og du gør det på egen risiko.

Klage-/Databeskyttelsesansvarlig:
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af dine oplysninger, som er tilgængelige hos os, kan du sende en e-mail til vores klageansvarlige hos Ewalds Flyt ApS, Høje Bøge 7, e-mail: web@ewaldsflyt.dk. Vi vil adressere dine bekymringer i overensstemmelse med gældende lov.